Brio MALMÖ

Har du anlitat något av företagen i listan? Skriv gärna en kommentar om din upplevelse av företaget så underlättar till andra som letar efter Brio i MALMÖ. Tillsammans skapar vi ett riktigt bra företagsregister. Tack för att du deltar, sharing is caring!Brio i MALMÖ hittade vi 4 företag.


BRIO Toy Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av leksaker samt idka därmed förenlig verksamhet.


Adress

BOX 305
20123  MALMÖ


BRIO AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av och/ eller handel med leksaker, spel samt barnvagnar, barnmöbler, barnkläder, artiklar för barnomvårdnad, artiklar för inredning av barnkammare och barnrum, underhållningsprodukter för barn och ungdom avseende främst hemelektronik och data, undervisnings- och kontorsmaterial samt att uföra tjänster i anslutning till varor som ovan angivits ävensom att bedriva därmed sammanhängande verksamhet.


Adress

NORDENSKIÖLDSGATAN 6
21119  MALMÖ

Sökord: Brio |

Barnaffär G-Knapp AB


Adress

St. Nyg. 27A
21137  MALMÖ

Sökord: Emmaljunga | Brio | Babyvagnar | Besafe |

BRIO Retail Sverige AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att direkt eller indirekt genom hel-eller delägda bolag bedriva tillverkning av och-eller handel i parti- respektive detaljistledet med ett eller flera av följande varuslag: leksaker, hobbyartiklar, presentartiklar, barnfilm och barnvideor, barnvagnar och babyutrustning samt bedriva därmed sammanhängande verksamhet.


Adress

BOX 305
20123  MALMÖ